openheartandmind.blogg.se

HERREN är min styrka och min sköld, på honom förtröstade mitt hjärta. Jag fick hjälp och mitt hjärta gläder sig. Jag vill tacka honom med min sång. Ps 28:7

Ett liv i lovsång!

Kategori: SOS Mission Bibel Skola

Jag lyssnade på just denna låten oavbruten i 20min.  För den speglar hur mitt liv ser ut just nu. Just vid den här perioden där jag tillbringar mitt liv med andra som är också Guds äventyrare som lever med nåden ansikte mot ansikte. ’’Ansikte mot ansikte’’ än märklig beskrivning… vad innebar det tänker kanske. Jo Guds nåd är mer tydligare nu än vad det var för 30 dagar sedan. Det är inte så lätt att märka det när man inte tänker på något där hemma. Men just här kommer man se Gods mercy hela tiden varje dag varje timme och varje sekund.

 

Gud är god, verkligen god.  Han är så nära nära dig. I min skola SOS Mbs fick höra det här utryck '' Gud en bön borta''

 

 

 Han säger jag är nära dig precis vid ingången, låt mig bara komma in i ditt inre... 
 
LÅT HONOM KOMMA IN OCH ÄGA ETT RUM I DIG!

 

Jag vill ge dig, o herre min lovsång
Jag vill ge dig o Herre min lovsång
jag vill tacka med skönaste ord
för den kärlek och nåd som är gränslös
jag vill tacka för allt gott du gjort

Ingen annan är värd att besjungas
endast du Herre äger min sång
och i himmelens gyllene salar
skall jag prisa dig evighet lång
Jag vill göra mitt liv till en lovsång till dig
där var ton ska vara en hyllning dig bära
Och i dagar av glädje och dagar av sorg
vill jag leva var dag till din ära.
 
Att leva livet i bön och lovsång är att ligga ett steg förre allt. Man vet vad som kommer hända. likaså som att man vet i förväg vad som kommer hända med livet efter döden. Ja livet efter döden är livet i lovsång och spris. Gud är verkligen en god fader som låter oss se i framtiden.

 
I biblen står det '' ditt ord är mina fötters lykta och ett ljus på min stig '' så du inte går vilse. Lovsång är bön som det brukar sägas. En bön till Gud och även ett kärleks brev till Gud. MEN här måste man akta sig för själiga känslor så att de inte blandar sig med tillbedjan. 
 
 
 
Ibland så man bygger en mur av känslor när det är fin kärleks sång och skön stämning, tills man inte märker ävem om någon spelar ett kärlek låt.
 
Gud vill ha självklart den 10 min andakt stund, men faktumet är hela livet är ett lovsång till Gud. Så allt vi gör är lovsång och tillbedjän till hans ära. 
 
 
Att lägga rätt fokus på Gud, rätt fokus på det andliga livet.
 
mitt nästa inlägg kommer handla om vad jag har lärt mig om Det andliga livet. D.v.s. kropp, ande och kropp... Gud välsigne dig!
 
Ha En Trevlig Kväll!
 
 

Die or Die Fast

Kategori: Livet SOS:are

Att vara en SOS:are handlar mycket om leva för andra. Att ha Passion och öppet hjärt för andra. Det kan låta galen och omöjlig. Men det hadlar ju alltid om att bestämma sig för att ta på sig allt detta. Jag var inte den typen innan jag började på SOS bibel skola. Men man lär sig mycket mer än vad manhar förväntat sig. Man lär sig mycket av andra som gå i både bibel skola och ledarskola. Alla som är en del av församlingen hade mer eller mindre tankar som jag hade i början. Vissa planerade gå bibel skola sen ska åka hem igen men blev inte så i verkligheten utan de valde sitta kvar tills vidare. Man börja bli kär i familjen direkt efter en veckas studio. 
 
 
 
Jag fick lära mig hur jag ska hantera vissa saker och kommer säkerligen lära mig ännu mer om självhantering. Det är så härligt att vara SOS:are. Min dröm var att plugga vidare till byggnads ingenjör men blev inte så utan från att vara ingenjör valde jag vara missonär stället.
 
 
 
Man lär sig hur man ska stå i den andliga båt och man lär sig hur man ska fiska människor på ett bra sätt. sjömans livet i SOS är det bästa jag vet. Jag tror inte jag vill åka tillbaka hem till skåne även om jag älskar Skåne och min familj men jag har en ännu större och viktigare familj SOS familj.
 
 
 
Die och Die Fast har blivit min bästa absolut bästa citat. Att dö ut andligt ifrån världen. att sätta min nästa i första hand. Att jobba på så att min nästa ska få det bra. Ha ett öppet hjärta och passion för att leva för andra genom att sätta jesus i centrum. Han dog för min skull, detta älskar jag att tänka på.
 
 
 
Livet som SOS:are svider väldigt stark i början men sen efter då är man första i kön för att tjänna andra. 
 
 
JAG ÄLSKAR SOS FAMILJ!!

En lyckade kväll i Stockholms gator...

Kategori: SOS Streets Mission

      Fredag kväll är kväll där vi går ut och predikar Evangelium. Igår kväll så var vi över 12 SOS:are som var ute och pratade med folk. Vi delade i två grupper och var ute grupp ett ( Per grupp i Gullmarsplan) och ( Mikael grupp i Globen
 
   Vi hade riktigt bra kväll med många bra samtal med många. Vi fick tre nya frälsta. Ibland tycker man att det är lite jobbigt när man inte får någon frälst men huvudsaken är ju att plantera ett ord som leder till frälsning för allt vi gör hänger inte på oss utan det är Jesus som frälsar dem. Det är skönt för det att allt hänger inte på oss eller beror inte på hur vi presterar.  
 
     Världen behöver höra Evangelium. Folk ropar efter hjälp efter räddning efter lösning efter livets källa. Vi fick frälsning gratis och vi ger den vidare gratis.
 
   Jesus är stor. Han är mäktigt.
 
 
                                                                                                                                                                                             
                  
 
 

Mina dagar på SOS bibel skola!!

Kategori: Livet SOS:are

 I SOS Mbs ( Mission Bibel Skola) är mycket nyttiga undervisning och gemenskap. Idag fick vi lära oss om Jesus Liv och tjänst. Det var riktigt härligt och mysigt. Det var Maria From som undervisade. Dagen på bibel skola började med Bönskola med mycket lovsång och tillbedjan. Efter bönskola då var det 4 intensiva lektioner om Jesus liv och tjänst. Bibel skola är en äventyr skola varje dag förväntar man nytt. Det finns alltid nytt att lära sig. Love my school.